چرا فوم پلیاتیلن بهترین گزینه برای عایقبندی ساختمان است؟
بهعنوانمثال، در مواجهه با جریان آب فراوان یا موانع تأسیساتی، اگر این کار از سوی افراد متبحر اجرا شود، مشکلات میتوانند بهراحتی شناسایی شده و با بهرهگیری از دانش فنی و تجربیات قابلحل باشند. علاوه بر این، تحقیقات دقیق و بررسیهای کامل انجام شده توسط مهندسان متخصص، بهعنوان یک راهکار مؤثر، میتواند مشکلات زمینهای را بهبود بخشد.
پس از اتمام فرآیند تزریق دوغاب، بهمنظور جلوگیری از فرسایش و حفظ یکپارچگی میخهای انتهایی، ضروری است که سطح دیواره با استفاده از یک لایه مش (تشکیل شده از میلگردهای طولی و عرضی) با تکنولوژی شاتکریت (بتن پاشی) پوشانده شود.
مشهای فلزی باید به اندازه حداقل یک چشمه روی هم همپوشانی شوند.
این روش برای خاکهای ریزدانه سخت و چسبنده و خاکهای درشت دانه با مقداری چسبندگی مناسب است و برای خاکهای آلی، خاکهای ریزدانه بسیار سست و درشت دانهها با دانهبندی نامناسب و فاقد چسبندگی مناسب نیست.
فولادینو در یک نگاهبلاگخدماتپروژههاسوالات متداولتماس با ما
نیلینگ یک روش فعال برای پایدارسازی خاک است که در صورت حرکت خاک و ایجاد نیرو در نیلها از ریزش خاک جلوگیری میکند.
نیلینگ یا میخکوبی خاک روش جدیدی است که به دلیل اقتصادی بودن و مزایای منحصربفرد خود، به عنوان راهحل بسیار مناسبی در موارد مختلف از جمله پایدارسازی شیب ها، شیروانی ها، ترانشه ها، افزایش ظرفیت باربری و محدود کردن تغییر شکل ها با ایجاد حداقل دستخوردگی در وضعیت طبیعی زمین کاربردهای فراوانی دارد. استفاده از روش نیلینگ ، طی دو دهه اخیر در اکثر کشورهای پیشرفته و در حال توسعه جهت پایدارسـازی گودبرداری ها و همچنین پایدارسازی شیب های طبـیعی کاربرد وسیعی پیدا کرده است.
ابعاد دقیق قطر و عمق این چاهکها بر اساس ویژگیهای مکانیکی و فیزیکی خاک تعیین میگردد.
این پوشش را پیش از شروع مرحله بعدی گودبرداری، اجرا میکنند. پوشش دائمی را نیز پس از نصب کامل میخها و سفت کردن مهرههای شش گوش، روی پوشش موقت اجرا مینمایند.
پس از گذشت مدت زمان نیلینگ چیست مناسب جهت عمل آوری دوغاب سیمان، با نصب پایه جک، جک کششی و نیروسنج، نیروی پس تنیدگی تا مقدار مورد نظر طراحی به میلگرد تسلیح و دوغاب اطراف آن اعمال می شود.
در شکل روبرو مراحل اجرایی این روش بطور شماتیک ارائه شده است. در مرحله اول یک دیوار نگهبان اجرا می گردد. در مرحله دوم خاکبرداری تا تراز نصب اولین ردیف انکرها انجام می گردد. در مرحله سوم حفاری گمانه جهت اجرای انکر انجام می گردد. در مرحله چهارم تزریق و در مرحله پنجم پس از گیرش دوغاب عملیات کشش و خاکبرداری و اجرای پوشش بتنی انجام می گردد.
پس از انجام حفاری چاهکها، برای افزایش پیوستگی بین خاک و میلگرد (یا کابل)، لازم است دوغاب را تزریق کنیم تا بهطور کامل اطراف میلگردها را فرا گرفته و از خوردگی میلگرد جلوگیری نماید.
بسته به تغییر مکانی که خاک انجام میدهد و همچنین نوع رویه سیستم میخ گذاری خاک، نحوه توزیع فشار جانبی متفاوت است.